David Byggmästar och Robin Sundkvist.

Instalco perustaa uuden asennusyrityksen Suomeen

Instalco perustaa Suomeen uuden asennusyrityksen, Ravcon Oy:n. Yritys toimii rakennusten huollon ja asennusten parissa sekä sähkön, vesihuollon ja ilmanvaihdon alalla.

Ravconin pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa, ja se toimii pääasiassa Pohjanmaalla. Painopisteenä ovat kiinteistö- ja teollisuuspalvelut, ja yritys tarjoaa myös urakointipalveluja yrityksille ja julkiselle sektorille.

Yritystä johtavat Robin Sundkvist ja David Byggmästar.  Molemmilla on laaja kokemus kiinteistöalan huolto- ja asennustöistä. Robin Sundkvist työskenteli aiemmin Bravidassa, jossa hän toimi huolto-osaston johtajana. Myös David Byggmästarilla on taustaa Bravidassa.

- Yhdessä näiden avainhenkilöiden kanssa voimme kattaa Instalco Finlandin tyhjän alueen, Tero Viinikka, Instalco Finlandin LVI-liiketoiminta-alueen johtaja kertoo.

Robin Sundkvist ja David Byggmästar ovat työskennelleet pitkään yhdessä, ja he rakentavat nyt Ravconia yhdessä Instalcon kanssa.

- Tarjoamme asiakkaillemme täydellisiä talotekniikkaratkaisuja, ja meillä on myös suunnittelun ja palohälytinasennusten erityisosaamista. Rakennamme liiketoimintaamme vähitellen ja etsimme nyt useita päteviä työntekijöitä tiimiimme, Ravconin toimitusjohtaja Robin Sundkvist kertoo.