Instalco
Instalco

Tietoa Instalcosta

Olemme osa Instalcoa – Paikallista läheisyyttä suuren yrityksen mahdollisuuksilla. Instalco on yksi Pohjoismaiden johtavista asennusalan yhtiöistä. Erikoisalaamme kuuluvat sähkö, LV, ilmanvaihto, teollisuus ja tekniikkakonsultointi. Harjoitamme liiketoimintaamme paikallisten, omaan alaansa erikoistuneiden tytäryhtiöiden kautta. Yhdessä toteutamme kiinteistöjen ja tilojen suunnittelua, asennuksia, huoltoa ja kunnossapitoa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Instalco koostuu yhtenäisestä ryhmästä yrityksiä, joilla on vahvat paikalliset siteet, erikoisosaamista ja pitkä kokemus alalta. Teemme yhteistyötä yritystemme ja teknologia-alueiden välillä tarjotaksemme houkuttelevia kokonaisratkaisuja asiakkaillemme. 

Instalcon liikevaihto on noin 14 miljardia Ruotsin kruunua, ja meillä on yli 6200 työntekijää yhteensä noin 150 yrityksessä Pohjoismaissa.

Monialaista osaamista

Yhdessä voimme tarjota useiden eri erikoisalojen asiantuntemusta. Instalcon paikalliset tytäryhtiöt toteuttavat ja tilojen suunnittelua, teknistä asennuspalvelua ja huolto- ja kunnossapitopalvelua Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Palvelut

Vahvempia yhdessä

Paikallista läheisyyttä suuren yrityksen mahdollisuuksilla. Instalco on edustettuna valtakunnallisesti Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Meillä on 150 tytäryhtiötä, joissa työskentelee yli 6200 ihmistä.

Lue lisää osoitteesta Instalco.se